EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Reviews for Prince Palace Hotel Bangkok





Name: Martin
Email: nielsmartin@quicknet.nl
Date: 2019-04-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor ons was dit ons tweede verblijf in het Prince Palace Hotel en geboekt via Greenwood Travel. Het fijne is dat dit hotel werkelijk in het centrum van Bangkok ligt maar daar heb je eenmaal binnen geen nadelige gevolgen van, geen geluids overlast. Het is een (zeer) groot hotel met ruime kamers die mogelijk voor sommigen wat gedateerd zijn maar ruim voldoen en schoon zijn! Het is er een constant komen en gaan van gasten en daardoor zeker geen rustig hotel, het personeel is, zoals de meeste Thaién erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een aanrader en wij logeren zeker in het Prince Palace als wij in Bangkok zijn.
Name: Marian en Henk Huisman
Email: m.huisman65@online.nl
Date: 2019-04-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een prima hotel, maar wij vonden het iets te groot en massaal. Dit wisten wij vantevoren, daarom ga ik hier ook niet iets negatiefs over schrijven. Het personeel was ontzettend aardig en behulpzaam, en het ontbijt was voortreffelijk. Vanuit het hotel met een taxi of tuk tuk overal naar toe. De rest van onze vakantie verbleven wij in kleinere accomodaties en dat vinden wij prettiger.
Name: Fam. van Verseveld
Email: nohave
Date: 2019-04-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ligging plezierig aan een opstapplaats voor openbaar vervoer per boot en verder. Leuke drukke wijk.
Name: Sander en Tina
Email: drok@live.nl
Date: 2019-04-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Renneke van der Beek
Email: aukjevdbeek@hotmail.com
Date: 2019-03-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot en netjes , niks mis mee. Fijne grote kamer en alles erop en eraan.
Name: Andre en Ellen
Email: e.elst@chello.nl
Date: 2019-03-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit hotel is prima voor een paar nachten Bangkok, alleen is vooral de badkamer gedateerd en er is schimmel. Het ontbijtbuffet is ok. Jammer, dat er in de omgeving geen restaurantjes te vinden zijn, Het ziet er vooral 's avonds wat onguur uit in de buurt. Ik zou mijn klanten toch een hotel adviseren dat meer centraal ligt.
Name: Hannie
Email: -
Date: 2019-03-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel is een goed hotel. Voor 100bath zit je met de tuktuk in Khao San Road. Groot zwembad met palmbomen op de 14e etage is wel een belevenis. Heerlijk uitgebreid ontbijt, onwijs veel!!! Verder ruikt het in het hotel een beetje muf, maar je komt niks tekort en het ziet er mooi schoon uit. Wij moesten 1750 bath betalen voor 1 nacht met 2 pers. compleet met ontbijt. Perfekt!!!
Name: R. Walinga
Email: j.walinga@chello.nl
Date: 2019-03-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Overal in Thailand hadden we gratis WIFI. Hier was in onze toren geen WIFI............. De rest was ruim voldoende
Name: Ronny vd Burg
Email: sensation00@gmail.com
Date: 2019-03-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel is het prince palace. Erg goed dat de kamers ontzettend mooi en toch wel groot zijn. Een nadeel is dat dit hotel maar 4 liften heeft en bijna altijd volzitten met toeristen wat betreft de kamers ben ik tevereden en boekingen via greenwood travel ook top . Kom je voor je rust raad ik dit hotel niet aan vanwege de enorme drukte
Name: Ben Klomp
Email: f.klomp@quicknet.nl
Date: 2019-03-13

Recensie: Kom er jaarlijks en ben best tevreden. Wel massaal maar kamers ruim en ontbijt is goed. Per boot met 15 minuten in centrum.
Name: Arie & Caroline
Email: booms-export@xs4all.nl
Date: 2019-03-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: wij (gezin met twee kleine kinderen) zijn eind februari 2019 twee nachten in het prince palace geweest, en hadden een appartement met 2 slaapkamers. waar vind je zoiets in bangkok tegen deze prijs, zo handig voor gezinnen met kinderen! verder waren wij, na sommige negatieve recensies te hebben gelezen, zeer aangenaam verrast. wij werden wel snel geholpen bij in- en uitchecken, vonden de twee zwembaden en poolrestaurant geweldig, alsmede het japanese restaurant. verder ontbijt prima, ruimte ook helemaal niet te koud zoals sommigen meldden. na die paar dagen bangkok boek je toch vaak een ander soort resort, wij tenminste wel, kleinschaliger en vaak een vrijstaande bungalow, maar voor bangkok was dit echt een aanrader. hebben ook totaal geen lawaai op de kamer ervaren, niet van de 'straat' en niet van andere kamers. geen drukte bij liften gezien. zouden ook absoluut opnieuw naar dit hotel gaan.
Name: Marjolein
Email: bestmayo@hotmail.com
Date: 2019-02-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, wel weinig sfeer omdat het groot is. Bij de receptie erg onvriendelijk vonden wij. Wij hadden ook expres de nacht van aankomst al geboekt zodat we meteen op de kamer konden. Dit kon echter niet; we moesten bijna een uur wachten. Mensen die niet die nacht hadden geboekt konden op dezelfde tijd de kamer in als wij. Gelukkig konden we wel het ontbijt meepikken maar daar hadden we die nacht niet voor bijgeboekt!! Verder prima lokatie, erg handig en leuk om met de klongtaxi voor de deur te gaan
Name: Fam, Oudman
Email: albrocx@versatel.nl
Date: 2019-02-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zijn al 7 keer in Bangkok geweest, waarvan 2 keer in "Prince Palace Hotel" gelogeerd,in één woord geweldig, voor de prijs die je ervoor moet betalen kom je waarschijnlijk nergens anders zo goed als hier terecht. Héél lief en behulpzaam personeel, vooral voor oudere mensen zoals wij zijn. En tevens het gemak dat we vooraf met Green Wood Trave" onze tripjes hebben besproken. Hierbij nog onze dank voor alle goede "zorgen", en zeker tot onze volgende reis naar Thailand. Fam. Altman.

Foto's van Fam, Oudman:


Name: Pierre Martens
Email: -
Date: 2019-02-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Ellen De Wolff
Email: -
Date: 2019-02-10

Recensie: Was weer een heerlijk vakantie in Thailand.Het hotel in Bangkok van Greenwood was voortreffelijk. Mooie kamer een heel goed ontbijt . Top
Green Wood Travel Thailand
Tropical Paradise,
Ground Floor
, 24 Punnawithi Soi 31, Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 10260 BANGKOK, THAILAND

Open: 6 days per week, 09.00 - 17.30 hrs. (Sunday Closed)

Tel: +66(0)2 105 4614
DUTCH TEL +31(0) 70 250 0062
Skype: greenwoodtravelTH
Whatsapp: +66 (0)89 7847272


GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association