EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Reviews for Prince Palace Hotel Bangkok





Name: Petra Roelofs
Email: katleen ballon
Date: 2019-06-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hoewel ik geen fan ben van heel grote hotels ben ik toch positief over het Prince Palace Hotel: heel goed gelegen (al de taxichauffeurs die we hadden kenden de ligging :) ), goed geslapen; 's Ochtends een zeer uitgebreid ontbijtbuffet met al wat je maar kan bedenken (echt de moeite). Ons appartementje was eenvoudig maar heel net. Het hotel is zo groot dat je bijna een plattegrond van het hotel zou nodig hebben :)
Name: Els van Wijk
Email: elsvarwijk@kpnmail.nl
Date: 2019-06-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een kort verblijf in Bangkok
Name: Loek de Goede
Email: NOHAVE
Date: 2019-05-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een groot en luxe hotel. Een uitgebreid ontbijt, door het grote aantal mensen wel veel lawaai. De ruimte heeft een slechte acoustiek. Door Green Wood Travel was alles prima geregeld, een aanrader.
Name: H.J. Pieterse
Email: hennypierik@gmail.com
Date: 2019-05-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel uitstekend ontbijt met veel keus
Name: A. van den Brink
Email: j.vdbrink@upcmail.nl
Date: 2019-05-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel om 2 dagen te verblijven maar niet langer
Name: Adam van der Bossch
Email: nohave
Date: 2019-05-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een hotel dat al wat ouder is maar voor de rest was het een top hotel. Alles was in orde en proper. Heel lieve bediening ook. Zeker voor de kinderen.
Name: Fam. van Verseveld
Email: nohave
Date: 2019-05-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ligging plezierig aan een opstapplaats voor openbaar vervoer per boot en verder. Leuke drukke wijk.
Name: Tineke
Email: -
Date: 2019-05-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij zijn in april 2019 5 nachten in Prince Palace geweest en vonden het fantastisch. Misschien omdat we ge-upgrade waren, standaardkamers hebben we niet gezien en dus kunnen we niet vergelijken. Ligging naast de klong (watertaxi) is perfect. Ontbijt ook uitstekend. Wat ons betreft: fijn hotel.
Name: W Elzinga
Email: nohave
Date: 2019-05-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De eerste 5 dagen van de vakantie verbleven. Prima familiestudies met 3 slaapkamers. Ontbijt goed. Vanuit het zwembad prachtig uitzicht. Nadeel groot en onpersoonlijk. Weinig eettentjes in de buurt. Voordeel ligging zodra je de deur uitstapt sta je in de drukte. Onder het hotel zitten textielgroothandelaren en op 5 minuten lopen het groothandelsterrein in groenten en fruit. Riviertaxi bijna voor de deur.
Name: Aaltien Zijlmans
Email: nohave
Date: 2019-05-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel en alle leuke dingen redelijk in de buurt. Maar de prijzen van het eten en drinken zijn echt belachelijk hoog.
Name: Corne Schrieven
Email: Nohave
Date: 2019-04-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer goed hotel om even bij te komen van de lange reis uit europa en dan weer verder te gaan
Name: Van Kampen
Email: dirkvancampfort@hotmail.be
Date: 2019-04-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: leuk hotel mooie kamers maar wat te ver uit centrum
Name: Martin
Email: nielsmartin@quicknet.nl
Date: 2019-04-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor ons was dit ons tweede verblijf in het Prince Palace Hotel en geboekt via Greenwood Travel. Het fijne is dat dit hotel werkelijk in het centrum van Bangkok ligt maar daar heb je eenmaal binnen geen nadelige gevolgen van, geen geluids overlast. Het is een (zeer) groot hotel met ruime kamers die mogelijk voor sommigen wat gedateerd zijn maar ruim voldoen en schoon zijn! Het is er een constant komen en gaan van gasten en daardoor zeker geen rustig hotel, het personeel is, zoals de meeste ThaiƩn erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een aanrader en wij logeren zeker in het Prince Palace als wij in Bangkok zijn.
Name: Marian en Henk Huisman
Email: m.huisman65@online.nl
Date: 2019-04-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een prima hotel, maar wij vonden het iets te groot en massaal. Dit wisten wij vantevoren, daarom ga ik hier ook niet iets negatiefs over schrijven. Het personeel was ontzettend aardig en behulpzaam, en het ontbijt was voortreffelijk. Vanuit het hotel met een taxi of tuk tuk overal naar toe. De rest van onze vakantie verbleven wij in kleinere accomodaties en dat vinden wij prettiger.
Name: Sander en Tina
Email: drok@live.nl
Date: 2019-04-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Green Wood Travel Thailand
Tropical Paradise,
Ground Floor
, 24 Punnawithi Soi 31, Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 10260 BANGKOK, THAILAND

Open: 6 days per week, 09.00 - 17.30 hrs. (Sunday Closed)

Tel: +66(0)2 105 4614
DUTCH TEL +31(0) 70 250 0062
Skype: greenwoodtravelTH
Whatsapp: +66 (0)89 7847272


GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association